opplev vest-norges største fjorder på våre turer

KONTAKT OSS

opplev det beste norsk natur har å by på

KONTAKT OSS

opplev våre spektakulære turer i norsk natur 

KONTAKT OSS

la oss ta deg med på en uforglemmelig opplevelse i norske fjell og fjorder

KONTAKT OSS

Fjordrive tar deg med til vidunderlige vest-norge

Vi bruker kjøretøyer av beste kvalitet på turene våre, slik at du kan være komfortabel og ha maksimal sikkerhet på turen. På turene våre viser vi deg Vestlandets underverker, og sjåføren/guiden vil gi best mulig service. Bla nedover for å se vårt utvalg av turer for familie, venner, grupper eller bedrifter. 

NÆRØYFJORDEN, FLÅM og STEGASTEIN utsiktspunkT

Nyt en vakker cruise ned Nærøyfjorden – et sted bevart på UNESCOs verdensarvliste. Opplev den spektakulære utsikten fra Stegasteinen på denne rundreisen fra Bergen..

Hardangerfjorden, fergetur og cidersmaking ved en lokal gård

Opplev stedet hvor de begynte å dyrke frukt så tidlig som på 1200-tallet! La sansene stimuleres av kultur, natur, fjorder og fjell. Bli med oss til Hardanger på en fortryllende dagstur!

Sognefjorden tour NORGE PÅ EN DAG - TUR TIL SOGNEFJORD

SOGNEFJORDEN, GAULARTOPPEN utsiktspunkt, CIDERsmakING og LUNsj I BALESTRAND

Bli med oss på tur til en av de mest berømte fjordene i Sogn, med fergeturer i Sognefjord, stopp innom den lokale landsbyen Balestrand for cidersmaking, og en deilig lunsj. 

Bryggen in Bergen BEDRIFTSTURER

bedriftsturer

Vi tilbyr skreddersydde utflukter for bedrifter og organisasjoner. Kontakt oss for å dele dine ønsker med oss!

Logo - Fjordrive

"Dette er turen jeg og partneren min så annonsert da vi først vurderte å besøke Bergen. Det skuffet ikke! Sjåføren vår (Willy) var kunnskapsrik og med godt humør, flott for en heldagstur på minst 10 timer. Feriens høydepunkt! Vi skal dra på denne turen igjen til våren!"

Joe Pragnell - Tripadvisor

Logo - Fjordrive

"Vil anbefale denne turen på det sterkeste. Vi prøvde å velge mellom denne og Norge i et nøtteskall, men vi er lettet over at vi valgte denne. Fjordcruiset var helt fantastisk, det er miljøvennlig og så så stille at du glir over vannet. 

Kjøretøyet var veldig behagelig og sjåføren veldig kunnskapsrik. Vi anbefaler dette til alle som besøker Sør-Norge - høydepunktet av turen. Det er også usb-lading på båten og i bilen."

rizzyriz - Tripadvisor